Coaching

Wij, bij Alternatief, geloven erin dat iedereen een plek verdient op de arbeidsmarkt!
Duurzame en inclusieve tewerkstelling daar zetten wij op in.

Dit doen we onder meer via een coaching aanbod op maat waarbij we:

Werkzoekenden en werknemers versterken en begeleiden in het ontwikkelen van hun competenties.

Werkgevers en ondernemingen ondersteunen in het realiseren van een inclusief en duurzaam tewerkstellingsbeleid.

voor
Werkgevers
voor
Werkzoekenden
voor
Werknemers

Voor werkgevers

Wij ondersteunen en begeleiden werkgevers in het realiseren van een inclusief, duurzaam en kwaliteitsvol tewerkstellingsbeleid.

Je bent op zoek naar nieuw(e) talent/ medewerkers

Je wil jouw medewerkers een vlotte start geven

Werkzoekenden

Ben je al even op zoek naar een gepaste of opleiding? een ondersteuning tijdens jouw zoektocht welkom zijn? Wij helpen je graag op weg!

Werknemers

Alternatief ondersteunt en begeleidt werknemers in het realiseren en uitbouwen van een duurzame loopbaan. Via onze coaching willen we jou als werknemer helpen om duurzaam en bevlogen aan het werk te zijn én te blijven.

coaching

Waarden

Alternatief stelt kwaliteit centraal in zijn coaching. Wij implementeren feedback in onze aanpak, ontwikkelen voortdurend nieuw materiaal en gebruiken moderne technieken en methodieken. Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder het Qfor kwaliteitslabel.

Alternatief stimuleert zelfstandig beslissen, handelen en voor zichzelf op komen. We sterven steeds naar het vergroten van zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en een positief zelfbeeld. Het individu zelf staan centraal en wordt aangespoord aanwezige capaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

Onze coaching trajecten steunen op het principe van maatwerk. We volgen een vaste structuur maar laten bewust ruimte om het traject af te stemmen op de vraag en noden. Maatwerk zorgt ervoor dat onze trajecten flexibel zijn en kunnen bijgestuurd worden tijdens de coaching. Naast de inhoud, wordt ook de duur en frequentie op maat afgestemd.

Op welke manier

kunnen we
je helpen?

Vind je niet waar je naar op zoek bent?

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

    Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

    Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

    we helpen je graag

    Contacteer ons