werkgevers

Instroom vanuit sociale economie

Wil je zelf actief bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt en kansen creëren voor werkzoekenden en werknemers uit de sociale economie?

Wij vormen graag de brug tussen jouw onderneming en potentiële werknemers.

Op zoek naar een

Andere
coaching?

Bel ons

011 28 83 60

Mail ons

siska.vanthienen@alternatiefvzw.be

Hoe kunnen wij
jou ondersteunen?

Vanuit onze begeleiding, coaching en tewerkstellingsprojecten komen we in contact met heel wat potentiële kandidaten voor jullie vacatures!

Heb je een vacature die passend zou kunnen zijn voor de werkzoekenden die wij begeleiden? Wij brengen je vacature graag onder de aandacht en gaan mee opzoek naar een gepaste kandidaat.

Deel jouw vacature

Via verschillende vormen van werkplekleren ( stages, IBO, terbeschikkingstelling) kunnen we jullie laten kennis maken met potentiële werknemers/werkzoekenden en vice versa.

Wil je een werkzoekende de kans geven om een stage te doen op jouw werkvloer? Wij gaan graag met jou opzoek naar een passende kandidaat en stagevorm.

Aanmelden

Alternatief organiseert regelmatig Jobdates waarom werkgevers en werkzoekende met elkaar kennis kunnen maken.

Heb je interesse om als bedrijf hieraan deel te nemen en in contact te komen met gemotiveerde werkzoekenden, laat je gegevens hier achter en we brengen je op de hoogte van de volgende editie!

Contact

Wil je graag meer informatie? Heb je een specifieke vraag?​

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

    Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

    Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

    we helpen je graag

    Contacteer ons