Bewegen naar werk

Fietsatelier VEDO

In het fietsatelier VEDO staan onze medewerkers en vrijwilligers in voor het ontlenen en herstellen van fietsen. Daarnaast waken ze over de orde en netheid van de Universitaire Campus in Diepenbeek. Onder leiding van ervaren instructeurs en door middel van coaching en begeleiding ontwikkelen de medewerkers hun competenties. Het doel? Hen na verloop van tijd laten doorgroeien naar een job op de reguliere arbeidsmarkt.

In het fietsatelier VEDO (Veilig Ecologisch Diepenbeek Op de fiets) kan je als student of personeelslid van UHasselt, PXL en UCLL terecht voor het ontlenen van een VEDO-fiets. Onze medewerkers maken oude fietsen terug op en voeren herstellingen uit aan de uitgeleende fietsen.

Zo dragen wij op onze manier een steentje bij aan het stimuleren en vergemakkelijken van een circulaire economie en  een gezonde mobiliteit.

bel ons
011 28 83 60

mail ons
dries.schepers@uhasselt.be

Kostprijs

Je betaalt een huurprijs van € 25 per academiejaar en een waarborg van 70 euro. De jaarlijks verplichte onderhoudsbeurt zit in de huurprijs inbegrepen. Je krijgt je waarborg terug als bij de inlevering van je fiets alles in orde is.

Onze VEDO punten

UHasselt Diepenbeek
Agoralaan gebouw D 
3590 Diepenbeek

Benedenverdieping, ingang tegenover Fitlink
Ma, woe, don: 8u30 – 16u
Din: 8u30 – 17u
Vrij: 8u30 – 12u

PXL Hasselt
Elfde Liniestraat 23 gebouw F
3500 Hasselt

Gelijkvloers
Din: 9u30 – 17u 
Do: 9u30 – 16u

Fietsherstelling

Een VEDO-fiets stuk? We herstellen hem tegen het studententarief. Je eigen fiets defect? Kom hem zelf repareren met het materiaal uit ons atelier. Je betaalt enkel de onderdelen. Onze medewerkers staan je met raad en daad bij.

Deze werking wordt mogelijk gemaakt door de steun van UHasselt en gemeente Diepenbeek.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

Enkele van onze partners

we helpen je graag

Contacteer ons