Dienstverlening met sociale impact

Een inclusieve en duurzame arbeidsmarkt, dat betekent voor iedereen een waardevolle plek op de arbeidsmarkt creëren en hen kansen bieden om zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen in zijn of haar job. Een missie waar wij volledig achterstaan!  

Binnen onze eigen projecten stellen we daarom mensen tewerk én begeleiden we hen in het ontplooien van hun talenten en arbeidskansen. Onze activiteiten spitsen zich toe op: Horeca, Groen, Zorg, Textiel, Bouw en Renovatie, Fiets, Poets en onderhoud.

Vanuit deze activiteiten bieden we diensten op maat aan van particulieren, bedrijven, organisaties en lokale besturen. Als Sociale Ondernemers staan we in voor de tewerkstelling van werknemers met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt. 

Werknemers die prima resultaten neerzetten,
dankzij een goede omkadering en begeleiding!

Bewegen naar werk.

Sociale en reguliere ondernemers kunnen elkaar versterken!

Zowel voor sociale als regularie ondernemers kunnen onderlinge samenwerkingen leiden tot een win-winsituatie. Beiden werken namelijk kosten efficiënt, bieden kwaliteit en brengen producten of diensten op de markt tegen een correcte prijs. Bovendien maken we samen werk van een inclusieve arbeidsmarkt.

Samenwerken met een partner uit de sociale economie heeft tal van voordelen:

Onze dienstverlening
naar bedrijven

Wil jij ook een sociale dimensie toevoegen aan je bedrijf? Heb je een vraag of een opdracht waarin wij kunnen ondersteunen? We maken graag een afspraak om samenwerkingsmogelijkheden te onderzoeken!

Wij denken met u mee en werken een dienstverlening op maat uit!

Onze dienstverlening
naar bedrijven

Engageer je en voeg een sociale dimensie toe. Heb je een vraag een opdracht waarin wij kunnen ondersteunen?  Maak een afspraak, elkaar leren kennen, wat voor elkaar betekenen. 

Wij denken graag met u mee en werken zo een dienstverlening op maat uit!

Wil je een offerte of meer info over onze dienstverlening?​

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

    Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

    Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels.

    we helpen je graag

    Contacteer ons