Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Partners

Samenwerking &
netwerking

Sterpunt Inclusief Ondernemen

Alternatief gelooft in het bundelen van krachten én expertise.
We vinden het belangrijk om te netwerken en strategische samenwerkingen uit te bouwen.

Alternatief is als één van de werkplekarchitecten lid van Sterpunt Inclusief Ondernemen. Deze koepelorganisatie streeft samen met haar leden naar een maatschappij waarin er voor iedereen een reguliere job is weggelegd die zijn of haar capaciteiten ten volle benut.

Meer over

Sterpunt
inclusief
ondernemen

Sherpa Alliantie

Alternatief vzw vormt samen met Arbeidskansen vzw, BLM vzw en IN- Z Ondernemen de Sherpa alliantie, een  samenwerkingsverband waarbij we focussen op het gidsen van kwetsbare personen naar een duurzame job

Circulaire HUB

Alternatief zet de schouders onder innovatieve projecten rond duurzame en circulaire economie.  Alternatief is de oprichter van een platform ‘Impact vanuit Genk’ en wil met een sterk samenwerkingsverband concrete acties in de circulaire  economie stimuleren, die leiden tot rechtstreekse tewerkstelling bij kansengroepen.

Herwin

Alternatief maakt deel uit van HERWIN – Het collectief van sociale circulaire ondernemers die zich samen inzetten voor het herwinnen van Talenten én Grondstoffen.

bel ons
011 28 83 60

mail ons
info@alternatiefvzw.be

Wil je graag meer informatie?

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

  Heb je een

  Andere
  vraag of
  nood?

  Wil je graag meer informatie?

  Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

  Samen maken we werk van
  een duurzame en inclusieve
  arbeidsmarkt!

  Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

  Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

  we helpen je graag

  Contacteer ons