Bewegen van en naar het werk

Linnenzorg

Binnen Linnenzorg staan onze medewerkers dagelijks in voor het wasgoed van de bewoners van het woonzorgcentrum Toermalien en Mandana. Bij aanvang van hun tewerkstelling krijgen ze een intensieve opleiding was en strijk in de strijkwinkel. Daarnaast staat ook de interactie met de bewoners centraal. De coach sociale dienst focust op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers om na verloop van tijd door te groeien naar een job op de reguliere arbeidsmarkt.

Het is belangrijk om de bewoners van het woonzorgcentrum Toermalien en Mandana een thuisgevoel te geven. Want daar draait het vooral om binnen het project Linnenzorg. Samen met de bewoners zorgen we voor de was en strijk van hun persoonlijke kledij.

Dit innovatief project is een samenwerking tussen het Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) en Alternatief op de welzijnscampus Portavida in Genk.

bel ons
011 28 83 60

mail ons
strijkwinkel@alternatiefvzw.be

Strijkdienst

Onze medewerkers staan in voor het vullen van de wasmachine tot en met het plooi- en strijkwerk en het opbergen van de kledij in de kasten. Daarnaast houden we ook rekening met de wensen van de bewoners. Een extra plooi in broek of mouw, ieders persoonlijke voorkeur staat centraal.

Elke leefgroep is voorzien van een wasunit. Dit laat toe dat de bewoners zelf al eens een handje kunnen toesteken of gewoon toeschouwer zijn van het was- en strijkproces.

wil je meer weten over ons project Linnenzorg?

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

    Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

    Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

    we helpen je graag

    Contacteer ons