Afdeling De Sluis

Stik, laser en zorg

Binnen afdeling De Sluis staat onze ploeg onder toezicht van ervaren instructeurs. In de Stikafdeling voeren onze medewerkers diverse gespecialiseerde stikopdrachten uit en doen zo heel wat ervaring op. Er worden ook laser- en graveerwerken uitgevoerd. Naar wens van de klant en volledig op maat, worden allerhande materialen gepersonaliseerd en/of voorzien van een logo.

Daarnaast zetten onze medewerkers en instructeurs in onze afdeling zorg en wasserij zich dagelijks in om de taken van het verplegend personeel te verlichten binnen diverse woonzorgcentra. Naast het verwerven van technische vaardigheden, leren onze medewerkers ook om te gaan met de hulpbehoevende bewoners. 

Door middel van coaching en begeleiding wordt gewerkt aan competentieontwikkeling, zodat onze medewerkers na verloop van tijd kunnen doorgroeien naar een job op de reguliere arbeidsmarkt.

bel ons
089 84 44 95

mail ons
info.desluis@alternatiefvzw.be

Stik & Laserafdeling

In onze stikafdeling werken we hoofdzakelijk in opdracht van bedrijven. We beschikken over professionele stikmachines, overlock-, zig-zag en ritsmachines en voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Heeft jouw bedrijf een opdracht die wij kunnen uitvoeren? Heb je een taak die je wil uitbesteden of een activiteit waarbij wij kunnen ondersteunen?

Laser en graveerwerker

Atelier Alternatief – De Sluis beschikt over innovatieve Laser apparatuur waarmee we laser en graveerwerken op maat uit kunnen voeren. Wij bewerken allerhande materialen, geven ze vorm én personaliseren deze met een logo. De mogelijkheden zijn eindeloos! Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, wanddecoraties, displays, naambordjes, seizoengeschenken enzovoort.


Wil je jouw relaties, werknemers, netwerk bedanken of plezieren met een leuke gepersonaliseerde attentie? We werken jouw idee uit op maat!

relatiegeschenken

volledig op maat

Retouches

Je kan bij ons ook terecht om retouches te laten uitvoeren: kleding verkorten, versmallen, nieuwe rits plaatsen, naden of scheuren herstellen…

Voor al jouw retouches kan je spontaan binnen springen op maandag en vrijdag tussen 8u30 en 12u of op afspraak via 089 84 44 95

Halmstraat 4, 3600 Genk.

bel ons
089 84 44 95

mail ons
info.desluis@alternatiefvzw.be

Zorg, was en strijk​

Binnen diverse woonzorgcentra bieden we dagelijks ondersteuning aan tijdens het ontbijtmoment. Op regelmatige basis ondersteunen we de animatieploeg bij de verjaardagsfeestjes en kien activiteiten.

Daarnaast springen we in bij was- en strijkactiviteiten van het woonzorgcentrum (bewoners- en personeelskledij).

Wil je meer info of een vrijblijvende offerte op maat?

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

    Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

    Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

    we helpen je graag

    Contacteer ons