Stikafdeling & linnenzorg

In de Stikafdeling voeren onze medewerkers diverse gespecialiseerde stikopdrachten uit en doen zo heel wat ervaring op.

Daarnaast zetten onze medewerkers en instructeurs in onze afdeling zorg en wasserij zich dagelijks in om de taken van het verplegend personeel te verlichten binnen diverse woonzorgcentra. Naast het verwerven van technische vaardigheden, leren onze medewerkers ook om te gaan met de hulpbehoevende bewoners. 

Door middel van coaching en begeleiding wordt gewerkt aan competentieontwikkeling, zodat onze medewerkers na verloop van tijd kunnen doorgroeien naar een job op de reguliere arbeidsmarkt.

bel ons
0472 05 19 66

mail ons
textiel@alternatiefvzw.be

Stikafdeling

In onze stikafdeling werken we hoofdzakelijk in opdracht van bedrijven. We beschikken over professionele stikmachines, overlock-, zig-zag en ritsmachines en voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Heeft jouw bedrijf een opdracht die wij kunnen uitvoeren? Heb je een taak die je wil uitbesteden of een activiteit waarbij wij kunnen ondersteunen?

Retouches

Je kan bij ons ook terecht om retouches te laten uitvoeren: kleding verkorten, versmallen, nieuwe rits plaatsen, naden of scheuren herstellen…

Voor al jouw retouches kan je spontaan binnen springen op maandag en vrijdag tussen 8u30 en 12u of op afspraak via 0472  05 19 66. Tijdens de zomervakantie van 2024 zijn we gesloten tussen 15 juli en 2 augustus.

Alternatief Stikafdeling, Halmstraat 4, 3600 Genk

bel ons
0472 05 19 66

mail ons
textiel@alternatiefvzw.be

Zorg, was en strijk​

Binnen diverse woonzorgcentra bieden we dagelijks ondersteuning aan tijdens het ontbijtmoment. Op regelmatige basis ondersteunen we de animatieploeg bij de verjaardagsfeestjes en kien activiteiten.

Daarnaast springen we in bij was- en strijkactiviteiten van het woonzorgcentrum (bewoners- en personeelskledij).

Wil je meer info of een vrijblijvende offerte op maat?

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

    Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

    Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

    we helpen je graag

    Contacteer ons