Atelier Alternatief

Groenwerk

Binnen de groenploeg werken ploegleiders, instructeurs en medewerkers samen om de opdracht op maat van onze klanten uit te voeren. Tijdens de uitvoering leren onze medewerkers de kneepjes van het vak. Via coaching op de werkplek versterken we niet alleen de competenties en de arbeidsattitude van de medewerkers, maar begeleiden we ze ook naar een tewerkstelling op de reguliere arbeidsmarkt.

Wij doen voor jou:

Bedrijventerreinen

We verzorgen het algemeen onderhoud van jouw bedrijventerrein.  Zwerfvuil opruimen, onkruidbestrijding, snoeien, verzorgen van perkjes en planten zijn enkele van onze taken.

Overheden

Wij werken samen met de gemeente As, Zutendaal, stad Hasselt en Genk voor het opruimen van zwerfvuil, onkruidbestrijding en algemeen groenonderhoud. Wij kunnen opdrachten uitvoeren op aanvraag OF via openbare aanbesteding. 

Wij voeren opdrachten uit voor steden, gemeenten, overheid, organisaties en bedrijven. Wij voeren geen privé opdrachten uit bij particulieren.

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie, contacteer ons

bel ons
011 28 83 60

mail ons
tonny.mercken@alternatiefvzw.be

Wil je meer info of een vrijblijvende offerte op maat?

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

    Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

    Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

    we helpen je graag

    Contacteer ons