Werkzoekenden

Alternatief & Sherpa
VDAB Bemiddelingsvoucher

Alternatief&Sherpa is erkend als vaste partner van VDAB, de Vlaamse overheid, de Europese Unie en ESF om werkzoekenden te begeleiden en te ondersteunen bij het vinden van een duurzame tewerkstelling. Beschik je als werkzoekende over een VDAB Bemiddelingsvoucher, dan kan je bij ons terecht voor een traject op maat.

We bieden jou tijdens het traject de nodige handvaten om succesvol te solliciteren, meer inzicht te krijgen in jouw talenten én jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.  De begeleiding is fysiek en/of digitaal  en een combinatie van groepsgesprekken (groepsopdrachten, workshops,…) en individuele gesprekken naargelang jouw mogelijkheden en wensen, en dit op 9 centrale en goed bereikbare locaties.

Aanmelden voor Begeleiding en Bemiddeling naar

Werk?


Bel ons

0477 53 25 08

Mail ons

voucher@alternatiefvzw.be

Persoonlijke begeleiding naar de ideale baan

Ons ultieme doel is dat je werk vindt dat je graag doet en dat je lang kan blijven doen. Daarom werken we altijd op maat en ondersteunen we je eigen zoektocht naar werk. We gaan mee als gids, tonen je de weg, helpen je waar nodig. De coaches van Alternatief en Sherpa hebben meer dan 35 jaar ervaring om werkzoekenden te helpen naar werk.

Tijdens de eerste gesprekken leren we elkaar kennen en zoeken we samen welke acties jij nodig hebt om op maat en op jouw tempo werk te vinden. Daarna starten we de begeleiding. Het doel is dat je werk vindt in een bedrijf dat bij je past. We helpen je op basis van je eigen talent en kennis. 

Hoe?Waar kan je ons vinden?

Waar kan je ons vinden?

Ervaringen van werkzoekenden:

Ik was al even aan het zoeken naar werk. Via VDAB kwam ik bij een coach in Hasselt. Mijn coach helpt mij met het maken van een CV en solliciteren. Zij luistert naar mij en geeft mij tips zodat ik meer zelfvertrouwen heb om te solliciteren. Zij stelt mij ook voor bij verschillende werkgevers. Na 4 maanden en enkele jobcafés heb ik de job gevonden die bij mij past.

Achmed

34 jaar

meer weten over

Sherpa


Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in.

Alternatief & Sherpa helpen je met je zoektocht naar de juiste job. Voor meer info kan je ons gemakkelijk bereiken via telefoon en mail. Wil je nog meer informatie, dan nodigen we je uit op locatie of digitaal voor een persoonlijk gesprek.

[cf7_extra_fields]


Heb je een

andere vraag?


we helpen je graag

Contacteer ons