Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Werkzoekenden

LP GAZH

Binnen LP GAZH (Lokaal Partnerschap Genk – As – Zutendaal – Houthalen-Helchteren) slaan Vzw Alternatief, vzw Arbeidskansen, vzw Arktos, vzw BLM, CAW, Integra, Kohesi, VDAB, VVSG en de lokale besturen As, Genk, Houthalen-Helchteren en Zutendaal de handen in elkaar.
We begeleiden mensen vanaf 18 jaar naar een opleiding, dagbesteding of werk. We ondersteunen daarbij, vanuit onze gebundelde expertise, in de moeilijkheden en uitdagingen op verschillende levensdomeinen

Bel ons

0475 68 14 89

Mail ons

naomi.trondo@alternatiefvzw.be

Partners

Vzw Alternatief, vzw Arbeidskansen, vzw Arktos, vzw BLM, CAW, Integra, Kohesi, VDAB, VVSG en de lokale besturen As, Genk, Houthalen-Helchteren en Zutendaal.

Onze aanpak:

Wat?

We begeleiden jou op een traject naar een voor jou passende plaats in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Jij zit aan het stuur van jouw eigen traject. Wij vormen voor jou de brug tussen jezelf, het partnerschap, de maatschappij en de arbeidsmarkt. We doen dit samen, in openheid en transparantie.

Hoe?

Binnen jouw traject krijg je de hulp van een psycholoog en een trajectgezel, of coach.
Samen met jouw coach kijk je naar wat jij belangrijk vindt. Samen stellen jullie een plan op om stappen te zetten. Jij bepaalt de richting en het tempo. Jouw coach informeert, begeleidt en vergezelt jou naar de nodige instanties.

Resultaat:

We verlagen jouw drempels, verbreden jouw leefwereld en helpen je weer actief deelnemen
aan de samenleving.

ontdek onze

andere coachings

Wil je meer weten? Vul dan het contactformulier in.

Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

  Heb je een

  andere vraag?

  Wil je meer informatie over
  LP GAZH? Of wil je je aanmelden?

  Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

  Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

  Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

  we helpen je graag

  Contacteer ons