Gedeputeerde provincie Limburg op bezoek bij AMA consortium ALTERNATIEF.

Op maandag 28 november bracht gedeputeerde Tom Vandeput een bezoek aan onze werking Arbeidsmatige activiteiten. Penhouder Alternatief vzw en partners vzw De Sluis en DAC De Start stelden er hun werking voor. Sinds dit jaar kunnen we met het partnerschap Arbeidszorg rekenen op financiële steun vanuit de provincie Limburg. Atelier Alternatief organiseert arbeidsmatige activiteiten voor kwetsbare personen. Activiteiten die focussen op het versterken van competenties en de groei naar een job in de sociale of reguliere economie.

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons