Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Impact vanuit Genk

Circulaire HUB

Alternatief  is oprichter van het platform ‘Impact vanuit Genk’ en wil met een sterk samenwerkingsverband concrete acties in de circulaire  economie stimuleren die rechtstreekse tewerkstelling opleveren voor kansengroepen.

Om dit te bereiken, is er een ontwikkelingsplatform ontwikkeld in samenwerking met Stad Genk, De Welzijnscampus Portavida, Vertegenwoordigers uit de sociale economie , de lokale industrie of de Vereniging Industriëlen Genk (VIG) en tenslotte de academische wereld dankzij de betrokkenheid van professor Kris Vandervelpen die verbonden is aan de Universiteit Leuven en de Flanders Business School.

Lees hier het

Volledige artikel

bel ons
011/28 83 60

mail ons
info@alternatiefvzw.be

Heb je een

Andere
vraag of
nood?

Wil je meer info over de circulaire HUB?

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons