Referentiebewijzen Inclusief Ondernemen

Op 22 oktober wordt de Inclusieve Onderneming Award 2024 uitgereikt. Een initiatief van Sterpunt Inclusief Ondernemen en de Werkplekarchitecten om ondernemingen die actief inzetten op een inclusief HR beleid te erkennen en te belonen.

We hoeven natuurlijk niet te wachten tot 22 oktober om hen in de bloemetjes te zetten. In beeld enkele van de werkgevers die samen met onze Alternatief coaches werk maken van inclusie op gebied van jobcoaching, taalcoaching, tewerkstelling, werkplekleren en HR-beleid. Trots op onze gedreven coaches én onze warme klantcontacten.

In beeld o.a.: AperamDiensten-aan-Huis CVBAWZC Hogevijf Campus BanneuxHUBIEFIBERPeeters GroupPolypreen België N.V.SAAMOFamiliehulp

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons