Alternatief&Sherpa Jobdate in Runkst

Succesvolle jobdate voor productie en logistiek in Runkst

Op 11 juni 2024 organiseerde Alternatief&Sherpa een succesvolle jobdate gericht op productie en logistiek in Runkst. Dit evenement vond plaats in samenwerking met Travi, het centraal infopunt en de expert voor opleiding van uitzendkrachten en -kandidaten. De jobdate trok veel belangstelling en werd bijgewoond door de Sherpa-partners en interimkantoren zoals Randstad, ASAP, Accent, Forum Jobs en Job Talent.

Tijdens de jobdate kregen 25 enthousiaste werkzoekenden, die door Alternatief&Sherpa worden begeleid in opdracht van VDAB, de kans om in contact te komen met potentiële werkgevers. De aanwezige interimkantoren en partners boden waardevolle begeleiding en advies aan de deelnemers, die op zoek waren naar werk in de sectoren productie en logistiek.

De jobdate bood werkzoekenden niet alleen de gelegenheid om hun vaardigheden te presenteren, maar ook om meer te leren over de eisen en mogelijkheden binnen de betreffende sectoren. Dit evenement benadrukt de toewijding van Alternatief&Sherpa om werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van geschikte werkgelegenheid concrete kansen in de regio en het bieden van concrete kansen aan werkzoekenden.

Alternatief&Sherpa bestaat uit Alternatief, BLM, Arbeidskansen en In-Z.

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons