Nationale Applausdag voor Fietsers 2024

Op maandag 3 juni 2024 vieren we de Nationale Applausdag voor Fietsers en zetten we onze fietsprojecten in de schijnwerpers!

In Diepenbeek bieden we alles voor studentenfietsen: verhuur, onderhoud én upcycling. Bij Fietsdienst VEDO kun je je eigen fiets laten repareren of een voordelige tweedehandsfiets huren. Dit is mogelijk dankzij de steun van UHasselt, gemeente Diepenbeek en de hogescholen UCLL en PXL.

In Stad Bilzen werden vanochtend stroopwafels en fruitsapjes uitgedeeld aan iedereen die met de fiets langsreed. Fietsfabriek3740, beheerd door Alternatief in samenwerking met Stad Bilzen, helpt mensen werkervaring opdoen en doorstromen naar regulier werk. We bieden fietsverhuur en -reparaties aan, je kan er steps, aangepaste fietsen voor mensen met een beperking én groene wagentjes huren én er is lekkere koffie.

Meer weten? Check de links:

👉 Fietsfabriek 3740: https://alternatiefvzw.be/dienstverlening/fietsfabriek-3740/
👉 Fietsatelier VEDO: https://alternatiefvzw.be/dienstverlening/fietsatelier-vedo
#ApplausdagVoorFietsers #Fietsprojecten #DuurzaamVerkeer #Diepenbeek #Bilzen

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons