Referentiebewijzen Inclusief Ondernemen

Onze coaches hebben dit jaar opnieuw talrijke Referentiebewijzen Inclusief Ondernemen uitgereikt! Dankzij onze koepelorganisatie Sterpunt Inclusief Ondernemen – De Werkplekarchitecten kunnen we deze certificaten overhandigen aan bedrijven die met ons als “Werkplekarchitect” samenwerken. Een mooie erkenning voor de inzet van werkgevers in duurzame en inclusieve tewerkstelling. Samen werken we aan een warme en toegankelijke arbeidsmarkt!

In beeld: winfera bvbaAlural Lummen NVWZC BormanshofBreetec International – Nikita – Claes Retail Group – Rabbit – JBCJessa Ziekenhuis

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons