Dag van de Zorg – 17/03/2024

Tijdens Dag van de Zorg mochten we klanten, gasten, voorbijgangers en sympathisanten laten proeven van onze werking. In woonzorgcentrum Demerhof in Bilzen was er een knappe opendeur, waar we met onze aangepaste fietsen in de kijker reden.

De match met de doelgroep spreekt voor zich: het woonzorgcentrum is gelegen aan De Kimpel in Bilzen, vlakbij Fietsfabriek 3740. Onze fietshub, die we in samenwerking met Stad Bilzen uitbaten, is de start en finish voor ritjes door het Bilzense landschap en daarbuiten. Met de aangepaste fietsen kunnen ook mensen die minder goed te been zijn of die leven met een beperking, samen met familie en vrienden genieten van een prettige activiteit in openlucht.

Collega’s Brecht en Ronny waren paraat om alle geïnteresseerden uitleg te geven en, als ze dat wensten, op de fiets te zetten voor een kennismakingsrondje, terwijl onze Fietsfabriek het startpunt was voor de Bilzense fietstocht ter gelegenheid van Dag van de Zorg.

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons