Tombola t.v.v. De Warmste Week

Vanuit het Blend jongerenproject te Hasselt, waarmee we met diverse partners samenwerken om jongeren te coachen, organiseren onze collega’s de Warmste Tombola. Hiermee willen we kinderen en jongeren de kans geven om veilig op te groeien. Je kan hen hierin ondersteunen door een tombolalotje van 2,5 euro aan te kopen. Wil je graag steunen? Neem dan contact op via de Facebookpagina, via de website (www.ikdurf.be/blend) of via één van onze coaches. 

De prijzenpot bestaat, met dank aan onze sponsors, uit: een duo dagticket voor Rock Herk 2024, een waardebon van Jack’s BBQ & Grill, tegoedbonnen fietsherstel Alternatief, tegoedbonnen van het horecacentrum Alternatief, een messenset, een emmer met bakspullen, een fleecedeken & rugzak, zes ijscoupes, opbergdozen + tang + paraplu, portable speaker & strijkijzer, een led tafellamp & strijkijzer, een pan & tang, een led fluo bord & paraplu en speelkaarten van de Nationale Loterij.

De trekking vindt plaats op 12/12. De winnende lotnummers worden meegedeeld op onze Facebookpagina & kunnen afgehaald worden op Alternatief vzw, Runkstersteenweg 134, 3500 Hasselt van 12/12 t.e.m. 20/12/2023, telkens van 9u tot 17u (op dinsdag tot 19u). 

Een dikke merci voor jullie steun! 

Met dank aan alternative music festival Rock Herk, Alternatief vzw, Jack’s BBQ & Grill, HGC Hanos en de Nationale Loterij. 

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons