Horeca op school & op de grasmat

In het najaar trakteerden onze horecamedewerkers het lerarenkorps van het Atlascollege op een gastronomisch festijn op vier verschillende locaties binnen de schoolmuren.

Maar daar stopte het niet. Zondag was het opnieuw feest, ditmaal in samenwerking met de KRC Genk Foundation. Een voetbalevenement waarbij een verfijnd zoet buffet, inclusief taart, koekjes en zoete lekkernijen, de perfecte aanvulling vormde op de koffie en een oprechte dankbetuiging aan de medewerkers van Levensloop betekende.

In een wervelwind van goede vibes op het sportfront, boekte KRC Genk ook een klinkende overwinning van 3-1 tegen OHL. Een weekend vol succes, waardering en overwinningen!

Een perfecte illustratie van hoe passie en toewijding elk evenement naar een hoger niveau tillen. 🌟🍽️⚽️ #CateringTriomf #TeamSpirit #SuccessenVieren

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons