Referentiebewijs inclusief ondernemen

De persoon achter de werknemer, een goeie work-lifebalance en eerlijke kansen voor iedereen: dat zijn de grote smaakmakers voor het Referentiebewijs Inclusief Ondernemen van Sterpunt Inclusief Ondernemen – De Werkplekarchitecten.

Accountmanager Siska mocht afgelopen zomer heel wat referentiebewijzen uitdelen: in totaal 80 stuks. Die gaan naar organisaties die een inclusief en duurzaam personeelsbeleid voeren.

Vanuit Alternatief hebben we een uitgebreid aanbod om werkgevers te ondersteunen in hun ambitie om hier op een positieve manier mee om te gaan: doorheen ons aanbod aan job- en taalcoaching, met onze dienstverlening rond Werkenergieanalyse®, Talentoscoop, absenteïsmebegeleiding en re-integratiebegeleiding, faciliteren we organisaties uit heel diverse sectoren in hun personeelsbeleid.

Wil je meer weten? Neem dan zeker contact op met siska.vanthienen@alternatiefvzw.be.
Meer info: https://alternatiefvzw.be/coaching/werkgevers/

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons