Dag van de inclusie – 3 oktober 2023

Op 3 oktober was het dag van de inclusie. Inclusie zit in ons DNA: we geloven dat iedereen een passend plekje op de arbeidsmarkt verdient. We werken per definitie inclusief in onze projecten en doorheen onze coachings. Op onze agenda staat ook beleidsoverleg. Onlangs mochten we Derya Erdogan, Hasseltse schepen van Armoedebestrijding, Natuur en Gelijke Kansen, verwelkomen voor een prettige kennismaking en een constructief gesprek.

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons