Onze groenploeg maakt het mooie weer in Heusden-Zolder

In samenwerking met de gemeente Heusden-Zolder staat ons team in voor het milieuvriendelijk groenonderhoud op gewestwegen, woonwijken en speelpleinen. Een samenwerking tussen social profit en lokale overheid heeft een aantal voordelen voor alle betrokkenen.


Groene infrastructuur staat gelijk aan een diversiteit aan planten- en diersoorten. Dat is fijn voor het klimaat én voor de inwoners van een gemeente, dorp of stad. 

Tijd doorbrengen in groene ruimtes kan een positief effect hebben op de geestelijke gezondheid, het verminderen van stress en het verbeteren van het algehele welzijn. Openbaar groen kan ook mogelijkheden bieden voor recreatie en sociale activiteiten. Dat heeft dan weer positieve gevolgen voor de lokale gemeenschap.


De samenwerking tussen een lokale overheid en een social-profitorganisatie biedt economische en sociale voordelen voor de betrokken partijen. Vanuit Alternatief vzw zorgen we voor een op maat samengesteld takenpakket. Dat pakket moet immers passen voor het werk dat moet gebeuren én voor onze medewerkers. 

Tenslotte zorgen onze begeleiders voor de doorgedreven kwaliteitscontrole die eigen is aan onze sector, waardoor onze opdrachtgevers zeker zijn van een kwalitatief resultaat. 

Meer info en contact: knop https://alternatiefvzw.be/dienstverlening/groenonderhoud-en-milieutaken/

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons