Iedereen mee op de fiets: opendeur Fietsfabriek 3740

Op zaterdag 11 maart geeft Stad Bilzen samen met Alternatief vzw het startschot voor een nieuw – en hopelijk zonovergoten – fietsseizoen. De medewerkers van Fietsfabriek 3740 laten bewoners en nieuwsgierigen kennismaken met een knap aanbod aan allerlei fietsen, leuke groene wagentjes én met de fietsroutes die de streek doorkruisen.

Iedereen die op zaterdag passeert, krijgt een gratis fietsonderhoud. Fietsfabriek 3740 werkt inclusief én met een hart voor duurzaamheid, zegt verantwoordelijke Bram Hoeven: ‘Het is een plezier om te zien hoe we onze medewerkers kunnen inzetten voor een prettig fietsklimaat in Bilzen en omgeving. Met het vernieuwde inclusieve aanbod zetten we de deur nog breder open, zodat ook mensen met een fysieke beperking en ook jongere kinderen kunnen genieten van de omgeving en van een prettige tijd samen met hun familie of vrienden.’

Fietsfabriek 3740 opende op vrijdag 25 maart 2022 de deuren in Bilzen. De hub is ondergebracht in een herbestemd magazijn in de Zeepstraat. Een perfecte ligging: vlakbij het station, op een boogscheut van het stadscentrum en pal op het fietsroutenetwerk.

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons