Het “Warmste Buurtfeest”

Alternatief vzw en de projectwerkingen Blend en Op Stap organiseren op 1/12 een “Warmste Buurtfeest” in onze vestiging in Runkst. Dit kadert binnen De Warmste Week, die dit jaar inzet op de strijd tegen kansarmoede, een initiatief en thema waar we graag onze schouders onder zetten!

Om 15:30 geven we het startshot. De voetbal match België -Kroatië kan live gevolgd worden op groot scherm. We voorzien lekkere drankjes, braadworsten en soep!
Verder is er allerhande randanimatie voorzien: muziek, darts, pingpong, gezelschapspelen, kinderanimatie…én Atelier Alternatief – De Sluis verkoopt er hun artisanale geschenken en decoraties. Verder wordt ook de aftrap gegeven voor een Tombola actie die we organiseren en waarbij de prijzenpot bestaat uit producten en diensten vanuit de Alternatief projectwerkingen.

Alvast een grote dankjewel aan MENTALL | Creative Studio en HANOS Internationale Horeca Groothandel voor de sponsoring!

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons