Linnenzorg geeft de bewoners van Toermalien een warm thuisgevoel

Het was- en strijkproject Linnenzorg in woonzorgcentrum Toermalien is uit de startblokken geschoten. In samenwerking met het Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) staan we in voor het wassen en strijken van de bewonerskledij binnen de leefgroepen. 

Met dit innovatief project willen we zoveel mogelijk de thuissituatie van de bewoners nabootsen.Ondertussen zijn reeds 2 medewerkers aan de slag. Zij kregen de eerste weken een intensieve opleiding wassen en strijken in de Strijkwinkel. Naast de technische kant van de job staan ook de contacten met de bewoners centraal. 

waar

je ons
kan
vinden.

niet gevonden

waar
je naar
zoekt?

We helpen je graag verder!

Ons aanbod ontwikkelt zich voortdurend om in te spelen op nieuwe uitdagingen binnen de arbeidscontext. Heb je een andere vraag of nood? Wij denken graag met je mee om een ondersteuning op maat vorm te geven.

Onze werking wordt mede mogelijk gemaakt door de financiële steun van VDAB, ESF, de Vlaamse overheid, steden en gemeenten.

Wij zijn erkend dienstverlener onder de KMO-portefeuille en werken onder de Qfor en WSE kwaliteitslabels

we helpen je graag

Contacteer ons